Yoga Flow voor bedrijven

Je team of afdeling vitaal houden heeft iedereen wat aan, je medewerkers, de managers, de eigenaren. Yoga kan hier heel goed aan bijdrage.

Bedrijfsyoga aanbieden op de werkvloer zorgt voor minder ziekte uitval en minder overspannen medewerkers.

Laagdrempelige yoga voor iedereen, op een stoel of op matjes!

Een yoga flow is voor iedereen. Het is mogelijk voor elk lichaam, elke geest en elk team. Breng lichaam en geest samen door middel van bewuste beweging en ademhaling. Door je lichaam met aandacht te bewegen op het ritme van je ademhaling, kom je in het moment en laat je (drukke) gedachten en to-do lijsten los.
In de drukke maatschappij van vandaag is het belangrijk om onze tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Dat lukt met een leeg hoofd en minder stressig bestaan. Met een leeg hoofd, werk je effectiever en verbeterd communicatie met je collega's.

Het is essentieel om terug te gaan naar de basis: je lichaam, je intuïtie en je geest. Met een heldere geest in het moment zijn, helpt bij drukke werkdagen en het relativeren van lastige situaties. Doe wat je kunt en weet dat je goed bent zoals je bent.

Vraag een offerte aan voor de YogaFlow workshop!

Je kunt zelf een datum en tijd bepalen, zolang wij beschikbaarheid hebben! We geven trouwens ook de yoga sessie in het Engels!

We werken door heel Nederland en op locatie.

Heb je nog geen idee voor een locatie? Bel ons dan gerust, wij weten misschien wel een geschikte ruimte in de buurt. Wij werken vanuit regio Utrecht en rekenen vervoerskosten naar de locatie door.  Je ontvangt altijd een offerte op maat, uitgaande van groepsgrootte, datum en locatie. Bel, mail of whatsapp ons daarom gerust om een gewenste datum te checken!

Tijdsduur
De duur van deze bedrijfsyoga sessie kan variëren van een korte boost van 20 minuten tot sessies van 1,5 uur. We kunnen yoga aanbieden op stoelen of liggend op de grond, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de opzet van jullie bijeenkomst.

Of misschien wil je bedrijfsyoga wel combineren met een lachyoga sessie!?
Lees hier meer over onze lachworkshops

 

"Wat een bijzondere ervaring, wij vonden het echt super gaaf om te doen! Dank voor de goede organisatie",   Team Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam

"Bedankt voor de leuke workshop gisteren. Ik heb veel enthousiaste collega's gehoord. In het begin erg ongemakkelijk, maar iedereen zat er uiteindelijk lekker in, inclusief ikzelf ;)) ",   Mw de Zwaan, Landelijke Eenheid Politie

"De workshop was letterlijk lachen, gieren, brullen. We hebben een hele gezellige dag gehad waarin veel is gelachen, goed voor de buikspieren en ontspanning. Leuk om een keer te bulderen zonder (echte) reden met elkaar.",  Team JVZ, Gemeente Sudwest Frysland

Review van HDD group
"Super fijne samenwerking, netjes verzorgd, komt afspraken na en zorgt ook voor na-evaluatie. De workshop zelf is heel goed bevallen en een aanrader!"

Tijdens deze yogasessie zullen we op een speelse manier kennismaken met yoga. Het is een aangename sessie voor zowel beginners als meer ervaren beoefenaars. We bewegen in een flow van de ene beweging naar de andere, ter voorbereiding op een ontspannende en toegankelijke meditatieoefening aan het einde. Iedereen beoefent yoga op zijn eigen manier en elke manier is goed.

Deze yoga flow sessie is specifiek gericht op de deelnemers zelf en niet op teambuilding.. Maar hey, als Getthelaughflow zijn we nooit vies van een lachsessie om de groep te verbinden en de fun te boosten. Onze trainers benadrukken graag de lach en de lol tijdens het beoefenen van yoga, want het draait om plezier, niet om ernst. Let's laugh and flow!

 

Locaties
Wij geven workshop in heel Nederland. Wij hebben samenwerkingen met diverse leuke ruimtes en tegen een meerprijs kunnen wij deze voor je bijboeken of we geven je een tip :).
Bij mooi weer is buiten in een park, strand of bos ook een leuke optie.

 

Prijs
De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en wensen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan per email voor datum, locatie en groep. De vanafprijs geldt bij 15 personen. Deze bedragen zijn ex BTW en exclusief reis- & locatiekosten buiten Utrecht-centrum. Dit vind je terug op de offerte.

 

 

Yoga Flow in het kort:

  • Yoga brengt rust in het hoofd en helpt het lijf ontspannen
  • Ook mogelijk op stoelen
  • Kan van 20 minuten tot 90 minuten geboekt worden
  • Op elke gewenste datum en tijd, deel je wensen in de offerte aanvraag
  • Op (eigen) locatie, binnen of buiten of online
  • In het Nederlands én Engels te boeken
  • We maken graag een offerte op maat voor je, je zit nog nergens aan vast!